top of page

FAMILJ

IDAG ÄR EN BRA DAG

Livet i en familj har en tendens att smyga förbi snabbt. Plötsligt inser ni att det inte finns några bilder på hela familjen samlad. Varför inte unna er en familjefotografering då och då för att fånga barnens framsteg och uppväxt. Skrattet med den första gluggen ifrån den tappade tanden eller månaden då den lille precis hade tagit sina första steg. Det behöver inte vara ett högtidstillfälle för att anlita en fotograf. En familjefotografering passar lika bra på en höstdag i oktober som när julen nalkas eller en tisdag när knopparna brister. Jag utgår ifrån Kalmar men tar mig gärna till er om det behövs. Det går att fotografera utomhus eller hemma hos er för en extra personlig känsla.

En familj kan vara liten eller stor. 

Kanske är ni två som vill ha bilder på er kärlek. Kanske är det en tredje på g i magen? Kanske är ni redan flera stycken? Ett halvt fotbollslag? Perfekt! Vi pratar om just era förutsättningar och vilka som ingår i er lilla familj. Det är långt ifrån ovanligt att husdjur hänger med på det roliga. De är ju också en stor del av familjen. 

1. FÖRSTA KONTAKTEN

Vi börjar med att diskutera vad som är viktigast för er med fotograferingen. Vilka bilder vill ni särskilt att jag fångar och vad är en bonus? Efter det är det givetvis dags att boka in en tid. Hur lång väntetiden är beror väldigt mycket på säsong och tid på året. Jag har framförallt tid under sommarperioden och är ganska petig med ljuset så vi kan behöva boka om ifall det ser ut att bli allt för trist väder. Har jag väl åtagit mig en fotografering och ni investerar både tid och pengar vill jag se till att ni får bästa förutsättningar. Vad det innebär berättar jag i vårt första samtal. 

HUR GÅR DET TILL?

En familjefotografering med mig fokuserar på lek, glädje och att fånga just er familjs uttryck. Jag ger er lekfulla utmaningar och övningar att utföra under fotograferingen för att få fram just era uttryck. Kanske vill ni ta med en leksak eller en gosedjur som betyder något för ert barn? Vi kanske vill duka upp en picknick i grönskan i Kalmar Stadspark för att fira något. Bara fantasin sätter gränser.

2. FOTOGRAFERING

Jag kommer att se till att fånga allt jag kan. Det innebär olika konstellationer, närbilder, detaljbilder mm. Jag kommer även att filma en del. Om ni vill får ni ha ombyte med er. Vi kommer att röra oss mellan tre olika platser i närområdet för att få lite olika bakgrund och känsla på bilderna. Jag ser till att regissera er eller ge en saker att göra. Med de minsta som ofta har en egen idé om vad som är kul gäller det mest att leka loss och hitta ett sätt att mötas genom att göra det de tycker är kul.  

Jag vill att ni ska få njuta av alla aspekter av er fotografering. Ni ska lita på att jag ser till att ni får de bästa förutsättningarna den dag ni träffar mig. Därför ses vi när ljuset är som vackrast och kanske på en plats som betyder något för er. Jag är dagsljusfotograf och älskar när miljön samspelar med er. Jag vill att era bilder gör era relationer rättvisa. 

3. BILDLEVERANS

Jag är nog en av de störa velpottorna jag vet. Att därför få någon annan att välja mellan bilder på sina barn känns för mig som en omöjligt uppgift. Kanske är ni bättre på det än mig? Oavsett vad så slipper ni. Jag sätter ihop ett digitalt album med de bästa bilderna och skickar till er.

 

Jag anser att bilder är till för att visas. Påminna om och ta oss tillbaka. De gör ingen nytta på en hårddisk någonstans. Studier säger att barn blir tryggare av att varje dag se bilder där de påminns om att de är älskade. Att de hör till. Jag är övertygad om att detsamma gäller oss vuxna. Vi mår bra av att se bilder där vi är lyckliga. Det hjälper oss att få perspektiv när livet bjuder på utmaningar. Därför inkluderar jag även en framkallning på 30x40cm på Fine Art Papper. Så jag vet att något kommer upp på väggen där hemma.

Om ni sedan vill köpa till framkallning, album eller annat är ni välkomna till mig på bildvisning för att klämma och känna på olika produkter och bolla med mig om vad som passar er bäst.

PRIS OCH SÅNT

4500kr

  • Samtliga digitala bilder ifrån urvalet (minst 50st)    Färg och svartvitt blandat. Leveras via digitalt galleri i både högupplöst version samt version för webb och sociala medier

  • Förstoring på Fine Art Print 30x40cm

KONTAKT OCH FÖRFRÅGAN

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page