top of page

En Vän med en Bil

Uppdaterat: 26 juni 2018

Någon som är återkommande bland mina bilder är den här pinglan. Jenny är min kusin och en av mina allra närmsta vänner. Tänk vilken lyx! Hon är också den som aldrig bangar när jag behöver någon som står framför kameran. Denna gång fick hon dock lite sällskap. Både av pojkvännen Victor och av en lite äldre typ. En med många mil under huven men med skönheten intakt. Victors Volkswagen Cambria. Han är "lite" av en fantast så ni lär se mer av denna och fler på bloggen i sommar. Om jag har fotat helt fel delar så skyller på jag noll bilintresse och därmed noll koll. Har jag nämnt att jag tog körkort efter att jag fyllt 30? ;)

Men även jag måste ju erkänna att det finns en charm i en klassiker!


Den som kikar ända till slutet kanske hittar en bild eller två på mig. För övrigt ska ni se hur Jenny går igång när hon får hålla i kameran. Med lite instruktioner ifrån mig blir hon en riktigt underhållande fotograf vill jag lova.bottom of page