top of page

Födelsedagsfotografering med Alex

Igår var det kalas för Alex med Prosecco, ostbricka och VÄRLDENS godaste marängtårta. Jag tog även med kameran för en liten födelsedagsfotografering. Blev helt kär när jag såg henne och kände att det skulle bli en magisk liten shoot. Det är så härligt med färg och denna session blev det bara en enda liten svartvit bild av en anledning.

Jag är också vansinnigt inspirerad och sugen på att fotografera nästan varje dag nu. Kollar in väderappen och blir lycklig över alla möjligheter den kommande veckan. Bloggen kommer helt klart att fyllas upp snabbt med nya inlägg. Sen måste jag såklart komma ifatt med allt gammalt med men det känns inte lika lockande just idag.


Det är för övrigt inte utan att jag blir sugen på att ta modebilder när man får en kväll som igår. Vackra människor. Vackra kläder. vackra miljöer. Vackert ljus. Underbart!


Vi hade egentligen tänkt gå ner till Kalmarsundsparken men kom inte längre än till favvogatan i gamla stan. Det finns många små fina ställen där och som tur vad tittade solen precis bakom molnen och gav oss ett mjukt direkt solljus samtidigt när vi hittade en vägg med vackra blommor.
bottom of page