top of page

Familjemys på Vita SandNu är det sommar igen! Utanför är det dock mulet och grått. Men det gör mig ingenting. Efter några veckor av semesterkoma där jag spenderad väldigt mycket tid ensam i soffan framför netflix avbrutet av lite jobb så är början jag bli mig själv igen. Peppen på att redigera, fota, finnas och leka är tillbaka! Hipp Hurra! Om ni undrar varför det varit så tomt i bloggen så är det för att mitt liv förändrats en del sista året. Juli 2016 gjorde jag mig redo för att ta företaget och bara springa. Satsa allt jag hade och jobba heltid. Jag inredde kontor, planerade långsiktigt och investerade tid och planering på ett liv som heltidsfotograf. Sen ringde Kulturskolan och erbjöd mig ett vik som teaterlärare. Jobbet som tillsammans med fotograf är ungefär det roligaste i hela världen. Det gick inte att tacka nej. Så idag sitter jag med 100% som teaterlärare och företag vid sidan av. Det blir en hel del foto fortfarande men jag är noga med att inte arbeta sönder mig själv och gör därför inte så mkt marknadsföring längre. Något som såklart är väldigt tråkigt då jag älskar att visa mina bilder.

Jag hoppas att fler ska få små fjärilar i magen när de tittar på glädjen och kärleken mellan familjemedlemmar och brudpar. Det är det absolut bästa med att t ex bege sig ut mot Vita Sand för att träffa en gammal högstadiekompis och hennes familj. Följa den äldsta på äventyr på stranden medan de andra gör sig färdiga inför fotografering av hela familjen. Att lämna kidsen i nån annans ansvar en liten stund och smyga iväg med mamma och pappa och fånga några magiska parbilder. Att efteråt stanna på middag till sent och grilla och prata om livet. Om det som varit och det som ligger i framtiden.

Efter att energin kommit tillbaka efter vårterminens hets börjar jag fundera på om det inte är dags att ta lite tjänstledigt framöver. Vem vill inte lite oftare åka till Vita Sand och träffa härliga familjer? Umgås med lyckliga brudpar och lära känna alla möjliga människor i deras vardag?bottom of page