top of page

Kärlek i Stenskallehult

Jag har länge pratat med min kusin och att ses och ta bilder med pojkvännen och bussen. Vi såg ljusa fält och ängar framför oss och drömde om sommaren som aldrig ville komma. Det kändes i alla fall så i februari. Men äntligen är det sommar och den där fotograferingen stod i kalendern. På Jenny och Victors sista dag innan semestern sågs vi i Stenskallehult och valde outfits och drack saft med smak av vattenmelon och glass. Lite som barn.

Sen drog vi iväg ut på åkrarna för kärleksfotografering.


Då det var högt med träd runtomkring försvann solen ganska snabbt. Vi hann dock få några av de sista strålarna innan de försvann bakom träden. Jag blev dock ganska snabbt medveten om att jag nog bättre gillar det fantastiskt jämna och fina ljus som blir precis när solen försvunnit. Nu kommer jag leta efter det istället. Allt blir liksom krispigare och klarare.

Mer smickrande för porträtt och hudtoner också.


Så! Idag blir det både film och bilder.

Film för att jag älskar formatet och ser fram emot att jobba med det mer. Kommer inkludera det i mina porträttfotograferingar från och med nu. Läs mer om det HÄR.

Bilder för att jag fotar mkt stående format vilket inte riktigt passar lika bra för liggande film så jag bara måste komplettera med några godingar!


Enjoy!


bottom of page