top of page

Kristi Himmelsfärd med Familjen

Uppdaterat: 29 juni 2018

Röda dagar! Äntligen! En kan tycka att det känns stressigt att ta ledigt mitt i den där perioden där allt sker samtidigt. Jag tycker däremot att det är underbart med tid att landa och andas vilket betyder att det finns lite lugn för det som komma skall. Att jag är samlad nog att inte stressa upp mig de kommande veckorna. Ett sätt att samla energi är med det här gänget. Mammas kolonistuga och en plats utan mobilhets och saker som måste göras. 

Den enda teknikpryl som alltid följer med är kameran. Den minsta i gänget blir ibland trött på mig och kameragluggen. Vissa dagar är hon helt obrydd. Som att det är helt naturligt att kameran är en del av mig som alltid är med. Jag vet inte om det är bra eller inte. 

Denna torsdag passade jag dock på att ta en stund och styra upp lite bilder utöver de vanliga paparazzibilderna. De påminner mig om hur kul det ska bli med alla familje- och bröllopsfotograferingar i sommar!
bottom of page