top of page

Ny Hemsida och Nästan tom Blogg!

En kan tro att jag kör lite överkurs i min strävan efter att alltid ha det bästa när det gäller tekniska prylar. Min familj brukar ofta ifrågasätta om vi på riktigt är släkt när jag sällan handlar på rea utan hellre pungar ut högsta pris för något som ingen kan se skillnad på ifrån det billigare alternativet. Men jag kan. Kvalitet slår för mig allt och jag blir galen om jag måste kompromissa. Men oftast bara när det gäller teknik. Jag kan spendera timmar med att googla kameraobjektiv eller datorer och nördar glatt ner mig i alla begrepp så att jag verkligen får det bästa enligt mina önskemål.


Just denna drivkraft har fått mig att spendera min första semestervecka med att bygga hemsida. Igen. Ni som är härinne ibland vet att jag gjorde om allt för ca 3 månader sen.

Nu är det dags igen.


Jag har alltså gått från Wordpress till Squarespace till Wix. Ifrån att riva håret i frustration för att aldrig få som jag vill till att jobba med simpla moduler och färdiga mallar redo att flytta på och fixa med och få snyggt snabbt. Var sjukt nöjd.

Sen började jag snegla igen. Hittade en sida som rangordnade de bästa hemsideskaparna och insåg (ve och fasa!) att det jag använde inte var BÄST FÖR MIG!

Och där var googlehjärnan igång igen. Det visade sig att det gick att få det ännu bättre än jag redan haft det. Så fram med kontokortet och köpa ännu ett nytt program och börja skapa igen. Efter ca 20h så har jag fått till det på ett ungefär som jag vill.

Så nu ligger jag på Wix och ser ljuset igen.

Ser fram emot att kunna ta betalt via hemsida och PayPal. Skapa kundsidor och något slags forum jag inte förstått än. Lägga in kalender där ni kan boka tider direkt. Mkt spännande helt enkelt.


Men bloggen har inte följt med tyvärr och jag får därför sitta och blogga ALLT igen. En gång till... Men jag har ju hela sommaren på mig. Hahaha. Vilket betyder att en del faller bort och vissa kategorier ännu ekar lite tomt. Såååå. Det kommer!

Jag har ju som sagt hela sommaren på mig. Ska bara ha lite semester också!


Förresten! Hör av er om ni hittar några buggar jag måste fixa!bottom of page