top of page

Vårkänslor på Kvarnholmen

Uppdaterat: 26 juni 2018

När vintern stannat lite längre än den borde är vårens vansinnigt välkommen. Om ni undrar vart alla mina vackra vinter och höstbilder är så finns de knappt.

Jag går lite i ide när det blir kallare. Som mest fotoproduktiv är jag när solen skiner ute och det blir lite ljusare. Jag är nämligen vansinnigt allergisk mot kyla. Hatar att behöva frysa och blir alldeles ilsk av mörker och is under skorna. Snön må vara vansinnigt vacker men inte alls min grej. 


Men nu! Äntligen! Nu hänger jackan redan på vinden och jag har bytt till converse och solbrillor. Då händer det ofta att jag tar tag i någon jag känner och vill umgås med och ger mig ut för att leta fotoställen. Locationscouting som det heter. Kolla in hur ljuset faller vid olika tider på olika platser. Vart jag kan hitta bra skugga under soliga dagar och bästa ljuset sent på kvällen.


I lördags fick Emma, kameran och lite vin i plastglas följa med runt kvarnholmen på jakt. Kan ni känna igen platserna? Jag tror i alla fall ni kan gissa vilken som var mitt favoritställe...
bottom of page