top of page

Hitta mig här:

mail: info@fotografstinafelter.se

instagram: @fotografstinafelter + @stinafelter

Facebook @fotografstinafelter

Om Stina

Jag är en sån där med tusen järn i elden. Urtypen för kulturnörd och fängslas av allt ifrån odling till improvisationsteater. Jag är teaterpedagog i grunden och jobbar på Kulturskola utöver företagandet och fotograferandet. Mitt liv spretar helt enkelt ganska mycket men det är i de estetiska uttrycken jag samlar ihop mig.

Som fotograf är jag ute efter att skildra det jag tycker är vackert. Nästan jämt är det människor. Människor som uttrycker något och är mitt uppe i något. De bilder jag tycker allra bäst om är när kameran bara råkar fånga ett ögonblick mellan två människor. Något som händer precis då. En känsla av trygghet och kärlek som de kan se efteråt och få påminna om de just det de då upplevde.

Som person är jag en utpräglad teatermänniska med känslorna nära till hands och en drift att få människor att skratta och släppa loss.  Antagligen kommer du få se en skymt av detta när vi ses. Det kan vara i mitt sätt att förhålla mig till mina kunder och se vår fotostund som en möjlighet att leka och tänja gränserna. Det kan också vara att sjunga för att fånga fokus hos ett barn som tittar åt ett annat håll.
 
När jag fotograferar är min vision att ni ska vara så bekväma som möjligt. Det ska inte kännas obekvämt eller uppstyltat. Mitt mål är att få fånga det som gör er som par eller familj speciella. Just därför kan fotograferingen så väldigt olika ut beroende på vilka jag träffar. Det kanske blir en stilla stund med många kramar. Det kan också bli en stund full med lekar och utmaningar. Hör gärna av er till mig om ni vill veta mer om hur jag arbetar och hur en fotografering med mig kan se ut.
 
Jag arbetar allra helst med dagsljus då vi kan använda oss av fler olika miljöer och bakgrunder. Det finns perfekta små fotoplatser överallt om man vet vad man ska leta efter. Kanske har ni en plats som betyder något särskilt för er? Då ses vi där!
 
Jag utgår ifrån centrala Kalmar men har givetvis möjlighet att ta mig en bit för att möta er. Vid fotografering utanför Kalmar tillkommer dock reseersättning på 35kr/mil.
 
Jag hoppas att få höra ifrån er snart. Varför skjuta upp till imorgon det du kan göra idag?

SKICKA ETT MEDDELANDE!

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page